Σε δίλημμα ο Δώνης για τον παρτενέρ του Περέα
Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται αύριο κόντρα στον Πανιώνιο και ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται σε δίλημμα αναφορικά με τον παρτενέρ του Περέα στην επίθεση
Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται αύριο (17:15) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με τους πράσινους να θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με μια νίκη κόντρα στους κυανέρυθρους που… καίγονται για βαθμούς.
Ο Γιώργος Δώνης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας φαίνεται να έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο κομμάτι όσον αφορά την 11άδα του τριφυλλιού, με μοναδικό του δίλημμα τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Περέα στην κορυφή της επίθεσης, με δεδομένη την απουσία του Μακέντα.
Ο Περέα θα αγωνιστεί ως φουνταριστός, με τον έλληνα τεχνικό να δοκιμάζει μαζί του για αρκετή ώρα τον Ζαχίντ, αλλά και τον Κολοβό.
Είτε οι πράσινοι αγωνιστούν με δύο επιθετικούς (4-4-2) είτε με έναν (4-2-3-1), ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών θα αγωνιστούν μαζί ή πίσω από τον κολομβιανό επιθετικό.
- Αναστάτωση στον Πειραιά: Ακυβέρνητο κρουαζιερόπλοιο λόγω βλάβης – Το προσέδεσαν ρυμουλκά
- Παναθηναϊκός: Φτάνει στην Αθήνα μέσα στην ημέρα ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις
- Διάσκεψη Μονάχου: «Μας έτεινε το χέρι αντί να μας ρίξει γροθιά, αλλά τίποτα δεν άλλαξε» – Δεν έπεισε ο Ρούμπιο
- Κατάκολο: Ειδικό συνεργείο για την απομάκρυνση του βράχου που αποκολλήθηκε – Εκκενώθηκαν δέκα κατοικίες
- Καίτη Γαρμπή: «Έχει ωραίες φωνές, αλλά για τη συνθήκη της Eurovision θα είναι πάρα πολύ καλός ο Akylas»
- Ανδρουλάκης σε ΚΟΕΣ: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να τελειώσουμε οριστικά με το «επιτελικό κράτος»


