
Ανησυχούν στον Άρη για Κουέστα
Ο Ισπανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο 21’ σε σύγκρουση με τον Ακπομ και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου αντικαταστάθηκε από τον Εμαν.
Ατυχος στάθηκε ο Χουλιάν Κουέστα στο παιχνίδι του Αρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, καθώς κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε και στην αρχή του δεύτερου αντικαταστάθηκε από τον Φαμπιάν Έμαν.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας στο 21’ τραυματίστηκε σε μία σύγκρουση με τον Τσούμπα Άκπομ, αλλά έσφιξε τα δόντια και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στην ανάπαυλα ωστόσο αποφασίστηκε να αντικατασταθεί, με τον προπονητή του Αρη να προχωράει σε αναγκαστική αλλαγή, βάζοντας τον Εμαν.
Αυτή είναι η δεύτερη εμφάνιση του Αυστριακού πορτιέρο με τη φανέλα του Αρη, με τον Ιβηρα τερματοφύλακα να παρακολουθεί το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο.
Τις επόμενες ώρες ο έμπειρος γκολκίπερ θα υποβληθεί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, με τον τραυματισμό του να προκαλεί ανησυχία στο «κίτρινό» στρατόπεδο.
- Τρομακτικές στιγμές: Κοριτσάκι καταγράφει τη στιγμή που το Ισραήλ άρχισε να βομβαρδίζει τη Βηρυτό
- Ποια είναι η «κρυφή αίσθηση» που έχει ο σκύλος σας και καθορίζει το σώμα του; – Τι είναι η ιδιοδεκτικότητα
- Τα σενάρια για να βρεθούν αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
- ΕΛ.ΑΣ.: Προειδοποίηση για κροτίδες και βεγγαλικά την περίοδο του Πάσχα – «Απαγορεύεται η χρήση τους»
- Κόνι Μεταξά: Ο χωρισμός της έφερε παραπανίσια κιλά – Πόσο έδειξε η ζυγαριά
- Νέα απάτη στο όνομα του e-ΕΦΚΑ – Απατεώνες αποσπούν στοιχεία ασφαλισμένων



