Τραμπ : «Καλή» η απόφαση της Fed… μετά τη σφοδρή επίθεση
«Νομίζω ότι είναι καλή. Πιστεύω πως ειλικρινά έπρεπε να είχαν ενεργήσει ταχύτερα», ανέφερε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για την απόφαση της ομοσπονδιακής τράπεζας (Fed) να μειώσει τα επιτόκια.
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η χθεσινή απόφαση της Fed να μειώσει τα επιτόκια ήταν «καλή», αλλά η ομοσπονδιακή τράπεζα έπρεπε να είχε ενεργήσει νωρίτερα.
«Νομίζω ότι είναι καλή. Πιστεύω πως ειλικρινά έπρεπε να είχαν ενεργήσει ταχύτερα», είπε ο Τραμπ σε δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Καλιφόρνια.
Η πρώτη σφοδρή αντίδραση
Νωρίτερα χθες, μετά την ανακοίνωση της Fed ότι μειώνει τα επιτόκια κατά ένα τέταρτο της μονάδας (-0,25%), ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος, ο οποίος ζητούσε δραστική μείωση των επιτοκίων, αντέδρασε με σφοδρότητα ενάντια στον πρόεδρο της ομοσπονδιακής τράπεζας.
«Ο Τζέι (Τζερόμ) Πάουελ και η ομοσπονδιακή τράπεζα απέτυχαν για άλλη μια φορά», έγραψε στο Twitter. «Καθόλου κότσια, καμία λογική, κανένα όραμα! Φριχτός επικοινωνιακός τύπος!», πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ
- Τι μισθό δίνει η OpenAI για την πιο αγχωτική δουλειά στην ΑΙ
- Κίνηση ανθρωπιάς από την ΠΑΕ Άρης: Στο πλευρό φίλου της ομάδας με σοβαρό πρόβλημα υγείας
- Γκάφα Τραμπ στο Truth Social – Μπέρδεψε ένα ισραηλινό γεράκι με τον φαλακρό αετό, το εθνικό σύμβολο των ΗΠΑ
- Καθησυχαστικός ο Ρομπέρτο Κάρλος για την υγεία του: «Δεν έπαθα έμφραγμα…»
- 2025: Η χρονιά που το «γυμνό φόρεμα» έντυσε τα κόκκινα χαλιά – Μεταξύ ρούχου και ψευδαίσθησης
- 3, 2, 1: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με ένα μεγάλο πάρτι – Το εορταστικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς









