
Τσιμίκας: «Μπορούσαμε και τη νίκη, τώρα κοιτάμε τον Παναθηναϊκό»
Ο Κώστας Τσιμίκας μετά την ισοπαλία (2-2) με την Τότεναμ, δήλωσε ότι η ομάδα του μπορούσε να κάνει την πλήρη ανατροπή, αλλά τώρα θα πρέπει να κοιτάξει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού, στο 2-2 με την Τότεναμ, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο αριστερός οπισθοφύλακας των «ερυθρολεύκων» περιόρισε τους ακραίους των Άγγλων που εναλλάσσονταν στα «φτερά», βοηθώντας αρκετά στον ανασταλτικό τομέα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο 23χρονος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει και περισσότερα από το παιχνίδι, δίνοντας όμως το σύνθημα για την επόμενη μέρα.
«Παίξαμε πολύ καλά, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, γυρίσαμε από το 0-2. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη κατά την άποψη μου.
Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό, όποτε συνεχίζουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια βάζαμε πρώτοι εμείς γκολ, τώρα δεχθήκαμε δύο αλλά όπως είπα αντιδράσαμε καλά. Δεν το βάλαμε κάτω και έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω, δεν τα καταφέραμε, αλλά προχωράμε.
Στο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε να μην το βάλουμε κάτω κι εμείς τον πιστέψαμε. Δεν του… κάναμε το χατίρι, γιατί πίστευε ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Τώρα ξεχνάμε ο,τι έγινε και πάμε στο ντέρμπι για τη νίκη».
- Twin Peaks, Kraftwerk και αέναη κίνηση: Ο DJ Shadow για όλες τις στιγμές τις καριέρας του
- Παπάς άφησε την εκκλησία για να πάει στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μιλάνο
- TikTok made me try it: 9 viral προϊόντα που αξίζει πραγματικά να δοκιμάσετε
- Κρήτη: Εξαφανίστηκε 60χρονος από τις Γούρνες Ηρακλείου – Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ιδιοκτήτρια αυτόματου πωλητή προϊόντων κάνναβης χωρίς σύστημα ταυτοποίησης ανηλίκων
- Γκέι βολεϊμπολίστας σε κολέγιο της Καλιφόρνια έγινε viral με τους πανηγυρισμούς του (vids)





