Μπάγερν Μονάχου: Εντυπωσιακός ο νέος διάδρομος των αποδυτηρίων vid)
Η Μπάγερν Μονάχου παρουσίασε μέσω ενός βίντεο, τον ανανεωμένο διάδρομο των αποδυτηρίων της «Allianz Arena», ο οποίος θα εγκαινιαστεί στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ (22:00) με τον Ερυθρό Αστέρα.
Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται σήμερα στις 22:00 τον Ερυθρό Αστέρα στην «Allianz Arena», στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το εσωτερικό του γηπέδου της Μπάγερν θα είναι ανανεωμένο, μιας και άλλαξε η εικόνα του διαδρόμου που οδηγεί στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο.
Πρόκειται για την «κόκκινη κόλαση», όπως την χαρακτηρίζουν στη γερμανική ομάδα, με τα χρώματα του διαδρόμου να είναι «κατακόκκινα» και να προκαλούν δέος στους αντιπάλους.
Στους τοίχους επίσης, έχουν εγκατασταθεί συστήματα με τα οποία θα εμφανίζονται τα πρόσωπα των παικτών της Μπάγερν αποφασισμένα για τη νίκη. Αν μη τι άλλο οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα θα είναι οι πρώτοι που θα αντικρίσουν την ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων της γερμανικής ομάδας.
The #AllianzArena has a new tunnel 😍#MiaSanMia pic.twitter.com/NwkBrTO5Tu
— FC Bayern (@FCBayernEN) September 18, 2019
- H ληστεία που έκανε διάσημη τη «Μόνα Λίζα» γίνεται μιούζικαλ
- Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και το οδήγησε 200 χιλιόμετρα φτάνοντας στη Σουηδία
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- «Ψαλίδι» στην ανάπτυξη και άνοδο του πληθωρισμού βλέπει το ΔΝΤ για την Ελλάδα



