Τηλεφώνημα Ακάρ σε Παναγιωτόπουλο –Τι συζήτησαν
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ είχε ο Έλληνας υπουργός Εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος όπως έγινε γνωστό από το τουρκικό υπουργείο.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ είχε ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, όπως έγινε γνωστό από το τουρκικό υπουργείο.
Τι συζήτησαν Ακάρ- Παναγιωτόπουλος
Στην ανακοίνωση του τούρκικου υπουργείου επισημαίνεται πως ο Χουλουσί Ακάρ συνεχάρη τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την τοποθέτησή του στην πολιτική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, ενώ ο Τούρκος Υπουργός είχε στείλει και ευχετήρια επιστολή στα τέλη Ιουλίου.
«Οι υπουργοί αντάλλαξαν επίσης απόψεις για διμερή και περιφερειακά ζητήματα άμυνας και ασφάλειας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
- Η Ρωσία τιμά τον Καποδίστρια – Η δήλωση της Ζαχάροβα
- Η ποινή του Ποντένσε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ
- Πώς αποκαλύφθηκε η δράση σωφρονιστικού υπαλλήλου που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών – Τα «αλμυρά» και το «γλυκό»
- Φιλιππίνες: 51χρονη food vlogger πέθανε αφού έφαγε «καβούρι του διαβόλου» για τα social media
- Νίκος Ανδρουλάκης σε κυβέρνηση: Επιχειρείτε να φορέσετε φιλεργατικό προσωπείο
- Έχεις τα χρώματα, έχεις τα πινέλα: Τα όνειρα και η ελπίδα «γεννιούνται» στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη
