Σπόντα Τσαρτσαρή για Βασιλακόπουλο
Μια παλαιότερη δήλωση του Γιώργου Βασιλακόπουλου για το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή αποτέλεσε αφορμή να αφήσει αιχμές για τον πρόεδρο της ΕΟΚ ο Κώστας Τσαρτσαρής
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δέχθηκε πολύ σκληρή κριτική τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την πορεία της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ (τερμάτισε στην 11η θέση) στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.
Ο Κώστας Τσαρτσαρής, σχολίασε την κατάσταση πετώντας… σπόντα προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλο, με αφορμή μία παλαιότερη δήλωσή του.
Ο Βασιλακόπουλος είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια πως με το ρόστερ που έχει η Εθνική δεν χρειάζεται προπονητή.
Από αυτή την ατάκα … πιάστηκε ο παλαίμαχος φόργουορντ ο οποίος σε ανάρτησή του στο Instagram τόνισε: «Πάντως, αν είχε λίγο χιούμορ ο Σκουρτόπουλος (που έχει), έπρεπε να πει: “Δεν καταλαβαίνω γιατί με κράζετε, από την στιγμή που έλεγαν ότι με αυτούς τους παίκτες, δεν χρειαζόμαστε προπονητή”».
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)
- Μεξικό: Δεκαπέντε τραυματίες από τον εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]



