Προς… ναυάγιο οδεύει ο δανεισμός των αδελφών Καλαϊτζάκη στην Λιθουανία, καθώς η Νεβέζις βρίσκεται στα πρόθυρα υποβιβασμού.
Συγκεκριμένα, η λιθουανική ομάδα έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία αναμένεται να την οδηγήσουν στο να πέσει κατηγορία λόγω χρεών καθώς δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με χορηγό, με βάση όσα αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ούρμπονας.
Αν τα τελικά δεν καταφέρουν οι παράγοντες της ομάδας να αποτρέψουν τη χρεωκοπία, πολλοί από τους παίκτες της ομάδας, εκ των οποίων και ο και ο γκαρντ του «τριφυλλιού» Γιώργος Καλαϊτζάκης θα αποτελέσουν παρελθόν πριν καν αγωνιστούν.
Μάλιστα δεν αποκλείεται ο νεαρός να μείνει και στον Παναθηναϊκό μετά τον τραυματισμό του Αθηναίου και το κενό στην περιφέρεια της ομάδας.
Στη Νεβέζις μάλιστα έχει πάει και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που θα αναζητήσει προφανώς νέα ομάδα.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.