
ΠΑΟΚ: Τελευταίες ανάσες πριν την Σλόβαν
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, επιστρέφουν αύριο (16/8) στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό, προκειμένου να προετοιμαστούν για την πρώτη αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Ο Αμπέλ Φερέιρα αντάμειψε τους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν στην αναμέτρηση με τον Αγιαξ με διήμερο ρεπό. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεώρησε καλό οι ποδοσφαιριστές του να «καθαρίσουν» το μυαλό τους, να χαλαρώσουν και να επιστρέψουν από αύριο (16/8) και πάλι στις προπονήσεις.
Η ζωή δεν σταματάει μετά τον αποκλεισμό από τους Ολλανδούς. Συνεχίζεται με νέα επεισόδια για το Europa League, αλλά και για το πρωτάθλημα. Ο 40χρονος προπονητής το πρωί της Πέμπτης αφού μιλήσει πρώτα στους ποδοσφαιριστές του δίνοντάς συγχαρητήρια για την εμφάνιση τους θα προετοιμάσει την ομάδα του για την πρώτη αναμέτρηση με τους Σλοβάκους.
Ο Δικέφαλος είναι το φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, όμως θα χρειαστεί να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο για να μην την πάθει όπως πριν από τρία χρόνια όταν αντιμετώπισε την Έστερσουτ. Με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις θα φανεί αν υπάρχουν τυχόν προβλήματα τραυματισμών ενόψει της προετοιμασίας με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.
- LIVE: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
- Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και οπαδούς του ΠΑΟΚ στον Βόλο (pics)
- Σχεδιάζετε πεζοπορία στην Ευρώπη; Αυτά είναι τα πιο «παρθένα» εθνικά πάρκα
- Live η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα σε εκδήλωση του ΚΚΕ στην Καισαριανή
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Οι εντεκάδες Θεσσαλονικέων και Κρητικών για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Ψυχική υγεία στην Ευρώπη: Πόσο κοστίζει η ψυχοθεραπεία και ποιοι εργαζόμενοι βρίσκονται πιο κοντά στο burnout
