Στην αρχή ήταν το έντονο ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Βασίλη Μπάρκα. Μόλις χτες (10/8), «έσκασε» η είδηση πως και η Μονμπελιέ μπήκε πολύ δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Έλληνα κίπερ, με την ΑΕΚ να αρνείται τριπλή πρόταση του γαλλικού συλλόγου.

Στην Ένωση έχουν αντιληφθεί πως ο Μπάρκας πλέον αποτελεί κεφάλαιο για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά όπως φαίνεται δεν γίνεται να συνεχίσει να αγωνίζεται για πολύ ακόμα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Το «πακέτο» του ποδοσφαιριστή είναι πολύ δελεαστικό καθώς είναι μόλις 25 χρονών και ήδη έχει αρκετά πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά σαν τερματοφύλακας. Σύμφωνα με την Live Sport, στην Ένωση αποκλείεται να μπουν σε διαπραγματεύσεις αν δεν ακούσουν ένα ποσό της τάξεως των 8 έως 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, το ποσό αυτό δεν είναι απίθανο να δοθεί και από την Μονπελιέ μέχρι τα τέλη Αυγούστου, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν αγχώνονται μιας και η παρουσία των Τσιντώτα και Αθανασιάδη διασφαλίζουν μια… ήσυχη επόμενη μέρα σε περίπτωση φυγής του Μπάρκα.