
Μπασακσεχίρ: Κανονικά με Ολυμπιακό ο Ρομπίνιο
Ο Ρομπίνιο αποχώρησε με μπαταρισμένο πόδι στο φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα όμως με ενημέρωση της Μπασακσεχίρ θα βρίσκεται στην αποστολή της τουρκικής ομάδας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Ρομπίνιο αποχώρησε με μπαταρισμένο πόδι στο φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η ανησυχία στις τάξεις της Μπασακσεχίρ έφτασε στο κόκκινο, ενόψει του πρώτου αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League με τον Ολυμπιακό.
Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει η ενημέρωση των ανθρώπων της αντιπάλου του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος σταρ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα και θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, Οκάν Μπουρούκ.
Να υπενθυμίσουμε πως το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στη Τουρκία την Τετάρτη (7/8), ενώ η ρεβάνς στο «Γ.Καραϊσκάκης» είναι προγραμματισμένη έξι ημέρες αργότερα (13/8).
- Ζεις τη ζωή σου ή τη σκηνοθετείς; Η γενιά που ξέχασε πώς να χτίζει αληθινές σχέσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους
- Εφιάλτης για 30χρονο στο Αίγιο – Έξι άτομα τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια
- Συντάξεις: Κύμα εξόδου των ασφαλισμένων – Προς νέο ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων
- Αυτή είναι η νέα πινακίδα που τοποθετείται στους αυτοκινητόδρομους – Ο σκοπός της




