Έρχεται μείωση επιτοκίου από το 5% στο 3% και για τη ρύθμιση των ασφαλιστικών εισφορών
Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών επί του φορολογικού νομοσχεδίου
Τη μείωση του επιτοκίου από το 5% στο 3% για τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία θα περιλαμβάνει ρύθμιση που θα περιληφθεί στο διϋπουργικό νομοσχέδιο, το οποίο θα κατατεθεί έως την Τετάρτη στη Βουλή.
Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών επί του φορολογικού νομοσχεδίου που προβλέπει, μεταξύ άλλων ρυθμίσεων, την μείωση του ΕΝΦΙΑ και τη βελτίωση της ρύθμισης για τις 120 δόσεις.
Απαντώντας στις αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης ότι η ρύθμιση για τον ΕΝΦΙΑ εμφορείται από «ταξικό πρόσημο», ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι εκείνοι που επωφελούνται είναι τα χαμηλά στρώματα και η μεσαία τάξη, και προσέθεσε ότι μόνο το 5% της συνολικής ελάφρυνσης αφορά την μεγάλη περιουσία.
- Η συνεργασία των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορσέζε θέλει τον «δικηγόρο του διαβόλου» της
- ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τενεσί – Η τρίτη από την αρχή του έτους
- Νίκολιτς: «Ξέρω ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για την ΑΕΚ – Κυριαρχήσαμε»
- Warner Bros: Η πολιτική θα μπορούσε να καθορίσει τη μάχη Netflix εναντίον Paramount
- Ουκρανία: Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται – Τι προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο Τραμπ
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας









