
Sold out και στην Κύπρο οι οπαδοί του Άρη
Οι οπαδοί του Άρη ετοιμάζονται να εξαντλήσουν και τα εισιτήρια για το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού.
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν θα αγωνιστούν μόνοι τους στο εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ.
Θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους που ετοιμάζεται να κάνει απόβαση στη Κύπρο, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. Προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ξεκινήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη, SUPER 3 Κύπρου, που ετοιμάζει μάλιστα και υποδοχή στην αποστολή των κιτρινόμαυρων.
Όπως ολα δείχνουν τα 1500 εισιτήρια που έχει προμηθευτεί ο Άρης θα αποδειχθούν πολύ λίγα για τις ανάγκες των οπαδών του, που θέλουν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να πάρει τη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
- Δολάριο: Ο θρόνος του τρίζει, αλλά δεν γκρεμίζεται – Τι λένε οι αναλυτές
- Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοί του στα πλέι οφ της Euroleague
- Λιονέλ Μέσι: Από «βασιλιάς των γηπέδων», επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ομάδων και στρατηγικός επενδυτής
- Η ΑΕΚ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι, αλλά η Ράγιο μείωσε σε 3-1! (vids)
- «Εγώ μαζί με το παιδί μου θα πάω. Γιατί μου το σκότωσαν;» – Τα σπαρακτικά λόγια των γονιών της Μυρτούς
- Μέγκαν Μαρκλ: «Έχω δεχθεί το περισσότερο διαδικτυακό τρολάρισμα στον κόσμο» – Η κατάρρευση του Χάρι, η πικρία για την Νταϊάνα


