Ο Φεντερίκο Μακέντα μετά την καλή σεζόν που είχε με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως έχει μπει στη λίστα αρκετών ομάδων που ψάχνονται για επιθετικό. Οι πράσινοι όμως είναι αποφασισμένοι να κάνουν… παιχνίδι με τους δικούς τους οικονομικούς όρους, ωστόσο οι χειρισμοί τους πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Σύμφωνα με την Sportday ο Νίκος Νταμπίζας σε συνεννόηση πάντα με τον Γιώργο Δώνη, αποφάσισε πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Ιταλό στράικερ για ποσό μικρότερο των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο ρέπει να προσέξουν στο πράσινο στρατόπεδο ώστε να αποκομίσουν το μέγιστο δυνατό κέρδος αλλά να είναι και καλυμμένοι αν τελικά ο Μακέντα παραμείνει ώστε να μην έχουν στις τάξεις τους έναν… ξενερωμένο ποδοσφαιριστή.

Εφόσον λοιπόν εμμένουν στην απόφαση να πουλήσουν με ποσό άνω των 2 χαρτιών, θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν τις απολαβές του Μακέντα προς τα πάνω, ενώ η εναλλακτική είναι να πουλήσουν πιο φθηνά και να «γλιτώσουν» από μια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Όπως και να έχει, στον Παναθηναϊκό θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο για αυτό και ο Νίκος Νταμπίζας ήδη «χτενίζει» την αγορά για την εύρεση ενός ικανού και ποιοτικού επιθετικού, ώστε να είναι έτοιμη άμεσα η διάδοχη κατάσταση εφόσον τελικά παραχωρηθεί ο Μακέντα.