
Παπαθεοδώρου: «Να τελειώσει το πρωτάθλημα καλύτερα από το περσινό»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε το «παρών» στην κλήρωση της Basket League και ευχήθηκε το νέο πρωτάθλημα να τελειώσει με καλύτερο τρόπο από το περσινό
Ντέρμπι με το… καλημέρα έβγαλε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.
Ο προπονητής της Ενωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, παρευρέθηκε στην κλήρωση και μιλώντας για τη νέα σεζόν ευχήθηκε το νέο πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί με καλύτερο τρόπο από ότι το περσινό.
«Καλή χρονιά και από εμένα σε όλους και σε όλες. Μακάρι να τελειώσει το πρωτάθλημα με πολύ καλύτερο τρόπο από το περσινό, με τις ομάδες να κατεβαίνουν, να τηρούν τους κανόνες και να μην χρειάζονται δικαστικές αποφάσεις».
Στη συνέχεια, γύρισε προς τον Μάκη Αγγελόπουλο και αστειευόμενος ανέφερε: «Δύο χρόνια συμβόλαιο έχω πρόεδρε».
- Η Καλλίπολη του Νετανιάχου: Από τον Μπίμπι στον επίδοξο Τσώρτσιλ, μια λανθασμένη εκτίμηση για τη Μέση Ανατολή
- «Ειρήνη, αγάπη και… μπρόκολο» – Ο Ρίνγκο Σταρ για το μυστικό ελιξήριο νεότητας του
- Tο διεθνές νομικό καθεστώς για τα Στενά του Ορμούζ – Τι ισχύει
- Τα αποτελέσματα στο NBA και τα ζευγάρια στα play offs και play in (vids)
- Πώς αντιλαμβάνεται η γάτα τον χρόνο;
- Over Half of Greek Pensioners Receive Under €1,000





