«Πόρτα» από Μίλαν σε Παρί Σεν Ζερμέν για Ντοναρούμα
Η Μίλαν αρνήθηκε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν που περιελάμβανε 20 εκατ. ευρώ, αλλά και τον Αλφόνς Αρεολά ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα
H Παρί Σεν Ζερμέν πρόσφερε 20 εκατ. ευρώ στη Μίλαν και τον Αλφόνς Αρεολά, για να κάνει δικό της τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.
Ωστόσο, ιταλικά Μέσα όπως η Sport Mediaset και η Tuttomercato, ισχυρίζονται πως οι «ροσονέρι» αρνήθηκαν την πρόταση διότι απαιτούν πολλά περισσότερα χρήματα από τα 20 εκατ. ευρώ.
Ο Ντοναρούμα έχει δύο χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό του με τη Μίλαν, αλλά, παρά την επιθυμία του να παραμείνει, καταλαβαίνει πως η ομάδα του Μιλάνου πρέπει να κάνει οπωσδήποτε πωλήσεις, για να μην έχει προβλήματα με το Financial Fair Play.
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech
- Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης
- Μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό στην Αττική Οδό προσπαθώντας να διαφύγει – Βίντεο ντοκουμέντο
- Συνεχίζει τον εμπαιγμό των αγροτών το Μαξίμου – «Διάλογος αλλά στο πλαίσιο της λογικής και των δυνατοτήτων του προϋπολογισμού»
- «Καμπάνα» από τη Euroleague στον Ερυθρό Αστέρα
- Κρήτη: «Θέλουμε απαντήσεις – Ο γιος μας πέθανε από κωλυσιεργία» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 37χρονου ορειβάτη


