Η κόρη της Κόρτνει Κοξ φοράει το φόρεμα της μαμά της και γίνεται viral
Το απόλυτο TBT
Η Κόρτνει Κοξ αισθάνεται νοσταλγία για την δεκαετίας του ’90 και δημοσίευσε στο Instagram πώς μοιράζεται ένα από τα εικονικά φορέματα της σε κόκκινο χαλί με την κόρη της, Κόκο Αρκέτ, που είναι τώρα 14 ετών και μοιάζει ακριβώς με τη μητέρα της!
Υπογραμμίζοντας τη φωτογραφία, «Δεν είμαι κάποια που συνήθως κρατάει πράγματα από παλιά, αλλά αυτή ήταν μια καταπληκτική αγορά! 21 χρόνια αργότερα»
Η ηθοποιός περπάτησε το κόκκινο χαλί με αυτό το φόρεμα δίπλα στον πρώην σύζυγο της, Ντέιβιντ Αρκέτ, για την ταινία Snake Eyes το 1998. Εποχή που ήταν άκρως δημοφιλής καθώς πρωταγωνιστούσε η ίδια στην σειρά «Τα φιλαράκια»!
Δείτε την ανάρτηση:
- Η FIFA παρουσίασε την αφίσα του Μουντιάλ 2026 (pic)
- «Δεν δεχόμαστε μαθήματα από επιτιθέμενους», απαντά η Μαδρίτη στον Τραμπ – Η Κομισιόν στο πλευρό της Ισπανίας
- Η στιγμή που ιρανικό drone χτυπά στο προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι
- LIVE: Γουλβς – Λίβερπουλ
- Η Λίντσεϊ Λόχαν θυμάται τα εφηβικά της χρόνια – Λίγο πάρτι, λίγο Χόλιγουντ, αρκετά μπλεξίματα με το νόμο
- Ψευδή τα SMS για χορήγηση «φύλλων πορείας» – Τι λέει το ΓΕΣ






