Άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας
Άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση της Novartis
Την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση της Novartis εισηγείται στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, μετά και από αίτημα του ίδιου του βουλευτή της ΔΗΣΥ.
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στο σκέλος της αίτησης άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis. Η διαδικασία ακρόασης του Ανδρέα Λοβέρδου δεν ξεπέρασε το 1,5 λεπτό, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός ανέφερε πως ό,τι έχει να πει, θα το αναφέρει στην αυριανή συνεδρίαση της Ολομέλειας που έχει αντικείμενο την άρση ασυλίας του.
Ο κ. Λοβέρδος, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και τις προηγούμενες ημέρες, είπε και σήμερα ότι δεν επιθυμεί να κάνει χρήση ούτε του άρθρου 62 (σ.σ. βουλευτική ασυλία) ούτε του άρθρου 86 του Συντάγματος (σ.σ. ευθύνη υπουργών) ήτοι επιθυμεί η Βουλή να αποφασίσει την άρση ασυλίας του. «Για να αποκαλυφθεί όλη η σκευωρία σε βάρος μου», είπε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας, σημειώνοντας ότι δεν θα ακολουθήσει την οδό που έχουν ακολουθήσει άλλοι υπουργοί όταν ζήτησαν να αντιμετωπιστούν με τις διατάξεις περί άρσης της βουλευτικής ασυλίας καίτοι ασκούν κυβερνητικά καθήκοντα.
- Μεξικό: Σοκαριστικό τροχαίο – Αυτοκίνητο χτυπά γυναίκα και την εκτοξεύει μέτρα μακριά
- Προκρίθηκε στους «16» της Ντόχα η Σάκκαρη
- Κικίλιας: «138 νέα οχήματα για το Λιμενικό, παρουσιάζουν υψηλό επίπεδο ευχρηστίας και αξιοπιστίας»
- Πώς ο εγκέφαλος επιδεινώνει τις βλάβες μετά το έμφραγμα – Ελπίδα για νέες θεραπείες
- Η γη της ελιάς: Ένταση και ανατροπές
- The day after

