Euroleague : Εκτροχιασμός Ολυμπιακού, οριστικά εκτός πλέι οφ

Η Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους νίκησε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη με 93-86 και πέταξε εκτός πλέι οφ τον Ολυμπιακό

«Ταφόπλακα» στα όνειρα του Ολυμπιακού για πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας έβαλε η Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κέρδισε εκτός έδρας τη Ρεάλ με 93-86 για την 30η και τελευταία αγωνιστική και πέταξε οριστικά εκτός πλέι οφ τους Πειραιώτες.

Οι Λιθουανοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον τις πολλές απουσίες των αδιάφορων Μαδριλένων και πήραν την πολυπόθητη νίκη, που τους δίνει το εισιτήριο για την τελική 8άδα της Ευρωλίγκας.  Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ από την άλλη, θα παρακολουθήσει τα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης από την τηλεόραση, με το αυριανό παιχνίδι με την Νταρουσάφακα να είναι πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά την πορεία τους στη φετινή διοργάνωση, αλλά μετά τα Χριστούγεννα έπαθαν καθίζηση και πλήρωσαν ακριβά τις κάκιστες εμφανίσεις και τις συνεχόμενες ήττες. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους στην Ευρωλίγκα έχουν απολογισμό 7 ήττες και μόλις 3 νίκες.

 Τελευταία και πιο οδυνηρή αυτή από την Ζαλγκίρις την προηγούμενη εβδομάδα ΣΕΦ. Μια ήττα που έβαλε στο κόλπο της πρόκρισης τους Λιθουανούς και ουσιαστικά πέταξε εκτός 8άδας του Πειραιώτες. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ στην τελευταία αγωνιστική έψαχνε έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων, τα οποία ωστόσο δεν ήρθαν.

Γιατί μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Αναντολού Εφές να κέρδισαν τις Μπασκόνια και Μιλάνο αντίστοιχα, αλλά η Ρεάλ παρουσιάστηκε αδιάφορη και γνώρισε την ήττα από την Ζαλγκίρις. Μια ήττα – μαχαιριά για τον Ολυμπιακό, που αποχαιρέτησε την πρόκριση.

Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι στο αυριανό παιχνίδι με την Νταρουσάφακα, στο τελευταίο τους για τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα, θα προσπαθήσουν να πετύχουν μια πειστική νίκη και να χαρίσουν θέαμα στους φιλάθλους τους, προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Ξεχάστε τον Ζορό που ξέρατε – Ο μασκοφόρος εκδικητής του 2026 είναι Γάλλος και αντικαπιταλιστής

Ο Ζορό επιστρέφει το 2026 όχι ως ρομαντικός εκδικητής, αλλά ως ώριμος και πολιτικοποιημένος ήρωας. Στη νέα γαλλική σειρά του AMC+, ο μασκοφόρος θρύλος γίνεται όχημα αντικαπιταλιστικής κριτικής.

Ευγενία Κοτρώτσιου
Ευγενία Κοτρώτσιου

Γιατί οι Παμπ στη Βρετανία δεν δέχονται Εργατικούς

Δύσκολα ένας βουλευτής των Εργατικών θα πιει ένα ποτήρι μπύρα σε μια παραδοσιακή βρετανική παμπ, τη στιγμή που χιλιάδες ιδιοκτήτες θεωρούν ότι το κόμμα του Κιρ Στάρμερ τους φέρνει κοντά στο λουκέτο.

Σύνταξη

«Ο κόσμος μου όλος» – Το πατρικό σπίτι του εφήβου Ντέιβιντ Μπόουι ανοιχτό στο κοινό από το 2027

Το δωμάτιο του έφηβου Ντέιβιντ Μπόουι, εκεί όπου γεννήθηκε η φιλοδοξία του να γίνει φαινόμενο, θα είναι ένας χώρος έμπνευσης για τους νέους που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρα τους

Λουκάς Καρνής
Λουκάς Καρνής

Η κατευναστική στάση απέναντι στον Τραμπ τον κάνει κάθε μέρα πιο επικίνδυνο

Οι ηγέτες της Ευρώπης, παραλυμένοι από το φόβο μπροστά στις απειλές ενός εκτός ελέγχου Ντόναλντ Τραμπ, επαναλαμβάνουν τα λάθη της δεκαετίας του 1930 και επιταχύνουν την ίδια τους την καταστροφή

Νατάσα Ρουγγέρη
Νατάσα Ρουγγέρη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007