
Το πρόγραμμα της αυριανής επίσκεψης Τσίπρα στα Σκόπια
Στα Σκόπια μεταβαίνει αύριο, Τρίτη, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στο πρώτο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας
Στα Σκόπια μεταβαίνει αύριο, Τρίτη, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στο πρώτο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής (τοπική ώρα, -1):
Ο Αλέξης Τσίπρας θα αφιχθεί στο διεθνές αεροδρόμιο των Σκοπίων στις 09:30. Στις 10:00 θα μεταβεί στο κτίριο της κυβέρνησης όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή επίσημης υποδοχής και στις 10:10 θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.
Στις 10:55 πραγματοποιείται η Ολομέλεια Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας και θα ακολουθήσει στις 12:00 η υπογραφή διμερών συμφωνιών. Στις 12:30 οι κ.κ. Τσίπρας και Ζάεφ θα προχωρήσουν σε κοινές δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.
Εν συνεχεία, στις 13:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής της Βόρειας Μακεδονίας. Στις 16:30 ο κ. Τσίπρας θα συμμετέχει και θα απευθύνει χαιρετισμό στο επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, ενώ η επίσκεψη του πρωθυπουργού ολοκληρώνεται με το επίσημο δείπνο το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 18:30.
- Holy Light Transfer to Athens Under Tight Security Measures
- Τσαντάκιας δεν πήρε χαμπάρι τι ήταν ο «θησαυρός» που έκλεψε και τον αντάλλαξε με… ναρκωτικά
- Ο Μουσταφά Φαλ επέστρεψε μετά από 307 ημέρες με εντυπωσιακή τάπα στον Μίσιτς (vid)
- Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ: Το γκολ των Ισπανών που ακυρώθηκε (vid)
- Γερμανίδα νεοναζί που άλλαξε φύλο για να αποφύγει τη φυλάκιση συνελήφθη στην Τσεχία
- Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ειρήνη Παπά, eyeliner, τυρί και όσα δεν ξέρατε για τη σειρά-φαινόμενο

