ΠΑΟΚ : Στην Πορτογαλία θα χειρουργηθεί ο Μαουρίσιο
Ύστερα από συζήτηση του Ζοσέ Μαουρίσιο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αποφασίστηκε ο Βραζιλιάνος να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να χειρουργηθεί
Οι αποφάσεις λήφθηκαν και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο Ζοσέ Μαουρίσιο από θα χειρουργηθεί για την αποκατάσταση της ζημιάς στο χιαστό την ερχόμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία.
Ο ποδοσφαιριστής, κατόπιν συμφωνίας με τον σύλλογο και το ιατρικό τιμ, πρόκειται ν’ αναχωρήσει αύριο Παρασκευή (15/3) για το Πόρτο όπου την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον ορθοπεδικό κ. Νορόνια.
Ο Μαουρίσιο θα παραμείνει στην Πορτογαλία για το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο αποκατάστασης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα (κι αναμένεται να διαρκέσει 2-3 εβδομάδες) από την ομάδα αποκατάστασης της Εθνικής Πορτογαλίας.
Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για το δεύτερο στάδιο της αποθεραπείας του που θα καταρτιστεί έπειτα από συνεννόηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ και του κ. Νορόνια.
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο των ΗΠΑ σε τάνκερ στην Καραϊβική – Πρόκειται για την 7η κατάσχεση
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Στοπ στα φορτηγά
