Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Ρουσόπουλος
Ο πρώην υπουργός είχε συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγο πριν την αναχώρηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τις ΗΠΑ
Στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Περιφέρειας Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος στις επικείμενες εθνικές εκλογές σύμφωνα με πληροφόρηση από τη ΝΔ. Ο πρώην υπουργός είχε συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγο πριν την αναχώρηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τις ΗΠΑ.
Μετά την συνάντηση τους, ο κ. Ρουσόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η συμμετοχή στα κοινά δεν είναι παρόρμηση της στιγμής, ούτε προσωπικό στοίχημα, αλλά συνειδητή επιλογή. Συστρατεύομαι στην πολιτική αλλαγή που θα φέρει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την ελπίδα που δίνει στην πατρίδα μας. Με οδηγό μια νέα νοοτροπία παντού. Στην πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία. Δουλειές για περισσότερους Έλληνες. Να μη φεύγουν οι νέοι μας στο εξωτερικό. Σεβασμός στην αξιοπρέπεια όσων πάλεψαν μια ολόκληρη ζωή και έφτασαν σήμερα να νιώθουν ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι.
Η πολιτική αλλαγή είναι στα χέρια μας».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δουδωνής από Στύψη: Δεν μπορούν να αφήσουν την κτηνοτροφία να πεθάνει – Περιμένω απαντήσεις στις 6 προτάσεις για τον αφθώδη πυρετό
- «Θέλω να τον σκοτώσω»: Η άγνωστη στιχομυθία Μπρους Λι και Τσακ Νόρις και το ρίσκο
- Η ναυπήγηση του Εθνικού Πλοίου επί τάπητος στη συνάντηση Κικίλια – Δένδια
- Στο μάτι της «Τερέζας» οι Κανάριες Νήσοι: Άνεμοι 140 χλμ/ώρα, γιγάντια κύματα, εκατοντάδες εγκλωβισμένοι
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Τι λέει για το Ευαγγέλιο και τους πίνακες – Η ανακοίνωση της γκαλερί
- Παναθηναϊκός: Χωρίς Χολμς η δωδεκάδα για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
