Ο γνωστός μπασκεμπολίστας Γιώργος Μπόγρης απολαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα την αγκαλιά μιας γνωστής τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Ελευθερία Ελευθερίου πριν από μερικές ήμερες βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Μπόγρη και δεν έχασε την ευκαιρία να ποζάρει με φίλους του.

Η Κυπριά τραγουδίστρια ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο και σχολίασε: «Στο πάρτι γενεθλίου του @BOGRINIO, κάτι τρέχει με το ύψος», έγραψε η σέξι αοιδός, η οποία προφανώς και αυτοσαρκαζόταν που βρισκόταν δίπλα σε ψηλούς άντρες, αφού η ίδια ως γνωστόν δεν είναι και το πρώτο μπόι.

Όλα αυτά ίσως δεν θα είχαν καμία σημασία, αν στην πραγματικότητα αυτό που «τρέχει» δεν είχε να κάνει με το ύψος, αλλά με τη σχέση της τραγουδίστριας με τον μπασκετμπολίστα και πρώην σύντροφο της Ελλης Κοκκίνου.

Όπως λέει το παρασκήνιο, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η παρουσία της Ελευθερίας οπό πάρτι του δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού τον τελευταίο καιρό οι δυο τους βγαίνουν και ανάμεσα τους έχει αναπτυχθεί ένα φλογερό ειδύλλιο.