Γιώργος Παρτσαλάκης: Περνά πολύ δύσκολες ώρες από μια σημαντική απώλεια
«Με συγχωρείτε για σήμερα… είμαι λίγο χαμένος… έχασα την βαφτιστήρα μου» τόνισε και όλοι πάγωσαν στην αίθουσα.
Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Παρτσαλάκης αφού ένας θάνατος τον τσάκισε κυριολεκτικά!
Ο γνωστός ηθοποιός, στην Συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» που ανεβαίνει στο Παλλάς αποκάλυψε το δράμα που περνά
Ο ηθοποιός, έμοιαζε χαμένος, βυθισμένος καθ’όλη την διάρκεια της Συνέντευξης και μάλιστα δεν γέλασε λεπτό! Ο Γιώργος, λίγο αργότερα έκανε μια αποκάλυψη βόμβα.
«Με συγχωρείτε για σήμερα… είμαι λίγο χαμένος… έχασα την βαφτιστήρα μου» τόνισε και όλοι πάγωσαν στην αίθουσα.
Η κοπέλα, ήταν νεαρή σε ηλικία και ο Γιώργος δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για το αν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ή αν έφυγε ξαφνικά από την ζωή.
- «Σαδίστρια νυμφομανής» – Όταν η CIA φακέλωσε την Έρθα Κιτ ως «επικίνδυνη κομμουνίστρια, εχθρό του λαού»
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού (pic)
- Νέα απεργία προγραμματίζουν οι οδηγοί ταξί – Οι ημερομηνίες
- Ολυμπιακός – Μαρούσι 104-89: Νέα «100άρα» και 14/14 για τους Πειραιώτες
- Αιματηρό επεισόδιο στην Κωνσταντινούπολη: Νεκρός 17χρονος μετά από μαχαίρωμα από 15χρονο
- Πανσερραϊκός – Κηφισιά 2-1: Νίκη μετά από 3.5 μήνες (vid)







