Όρθια Ελλάδα το νέο κόμμα των Ρωμανιά- Μητρόπουλου
Η δημιουργία της εν λόγω πολιτικής κίνησης είχε προαναγγελθεί από τον Γιώργο Ρωμανιά.
Ιδρύθηκε τελικά η πολιτική κίνηση, τη δημιουργία της οποίας είχε προαναγγείλει ο Γιώργος Ρωμανιάς σε συνεργασία με τον Αλέξη Μητρόπουλο. Και το όνομα αυτής… «Όρθια Ελλάδα».
Στην σχετική ενημέρωση αναφέρεται: «Ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η ίδρυση της νέας Πολιτικής Κίνησης με πρωτοβουλία χιλιάδων μελών και στελεχών τής Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους (ΕΝΥΠΕΚΚ, enypekk.gr).
Αντιπροσωπεία τής προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής κατέθεσε πριν λίγο (αριθ.πρωτ. 3027/2019) τα κατά νόμο νομιμοποιητικά έγγραφα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.
Ο νέος πολιτικός φορέας που ξεκίνησε με πρωτοβουλία τής ηγεσίας τής ΕΝΥΠΕΚΚ, τους κ.κ. Γιώργο Ρωμανιά (δικηγόρος, οικονομολόγος), Αλέξη Μητρόπουλο (πανεπιστημιακός), Διονύσιο Χιόνη (πανεπιστημιακός) κ.ά., θα λάβει μέρος με πλήρεις συνδυασμούς τόσο στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές όσο και στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019.
Η νέα Πολιτική Κίνηση «ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ» δίνει στη δημοσιότητα την Ιδρυτική της Δήλωση και την προγραμματική Διακήρυξη της 11μελούς προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, στην οποία μετέχουν (κατ’ αλφαβητική σειρά) και οι: 1) Αντωνιάδης Ιωάννης, 2)Γαβριήλ Γεώργιος, 3) Λιαροκάπης Βελισσάριος (Άρης), 4) Μπουκουβάλας Χαράλαμπος, 5) Ναυροζίδου Μαρία, 6) Οικονομίδης Σπυρίδων, 7) Πολυμένης Βασίλειος και 8) Στρογγύλης Κομνηνός. Σύντομα θα ανακοινωθεί προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου. Για την «ΕΝΥΠΕΚΚ-ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ».
- Ο Τραμπ προσπαθεί να κάνει τσιφλίκι του το Kennedy Center – Από την ονοματοδοσία στο ντοκιμαντέρ της Μελάνια
- Όλοι εναντίον όλων για τη διαιτησία στη Serie A: «Καμπάνες», καταγγελίες διαιτητών και δηλώσεις για πολυβόλα
- Προαστιακός: Ταλαιπωρία για 21 επιβάτες – Ακινητοποιήθηκε συρμός στη γραμμή Καμίνια – Αγ. Ανδρέας
- «Ο πατέρας μου βίαζε και τις δύο αδελφές μου» – Σοκάρει ο αδελφός των κοριτσιών από τη Μεσαρά
- Θεσσαλονίκη: Της έκανε τη ζωή κόλαση και μετά τον χωρισμό – Συνελήφθη 27χρονος μετά την καταγγελία 23χρονης
- Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ



