Με εκτεταμένο rotation ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με Πανιώνιο
Ο Λουτσέσκου αναμένεται να βάλει ακόμη και εφτά φρέσκους παίκτες στην 11άδα του ΠΑΟΚ στη σημερινή ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στην Τούμπα (27/2, 19:30, Cosmote Sport 1)
Ο ΠΑΟΚ θέλει να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου και να φτάσει για 3η σερί σεζόν μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσει σήμερα (27/2) στις 19:30 στην Τούμπα το εμπόδιο του Πανιωνίου.
Ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο έχασε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη για να βρεθεί ξανά στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να κάνει εκτεταμένο rotation καθώς έχει αναμένεται να βάλει ακόμη και εφτά φρέσκους παίκτες στην 11άδα (σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη) απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για το ματς με τον Πανιώνιο είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει ξανά στην 11άδα του τον Πασχαλάκη στο τέρμα, τον Κρέσπο και τον Βιεϊρίνια στην άμυνα και τον Σάκχοφ στα χαφ, αλλά από εκεί και πέρα θα υπάρξουν 7 αλλαγές σε σχέση με το βασικό σχήμα που ξεκίνησε απέναντι στον Άρη.
Ο Βιεϊρίνια θα παίξει δεξιά για να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Γιαννούλης, ενώ δίπλα στον Κρέσπο θα αγωνιστεί ο Ίνγκασον. Στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Σάκχοφ (δοκιμάστηκε κι ο Μίσιτς αντί του Ουκρανού) θα είναι ο Ολιβέιρα, πιο μπροστά τους ο Πέλκας, στην κορυφή της
- Εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Παναγιωτάκη – «Είπα αυτά που μου είχαν υποδείξει…» λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Στην Κομισιόν έφτασαν τα ερωτήματα για τον Γιάννη Αλαφούζο, τις Okeanis Eco Tankers και Kyklades Maritime και τον «σκιώδη στόλο» που σπάει τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας
- Φοινικούντα: Η απολογία του ανιψιού για το διπλό έγκλημα στο κάμπινγκ – Το ChatGTP και η συνάντηση στο καζίνο
- Καμπανάκι από τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ: Η Ευρώπη χρειάζεται τώρα έναν κοινό στρατό
- Έλενα Παπαρίζου για Μαρινέλλα: Μου τραγουδούσε στο τραπέζι ένα απλό μεσημέρι Κυριακής και τα δάκρυά μου έτρεχαν ποτάμι
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στον Ασπρόπυργο μετά τον τραυματισμό αστυνομικού σε επίθεση με πέτρες

