
Κύριε Περέιρα, ο διαιτητής του ντέρμπι πρέπει να είναι Elite
Προκαλούν οι πειραματισμοί του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή με ορισμούς ξένων διαιτητών δεύτερης κατηγορίας. Στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού επιβάλλεται η επιλογή διαιτητή elite κατηγορίας και όχι ρέφερι σαν τον Δανό Τίγκααρντ που τα έκανε θάλασσα στο ΟΑΚΑ.
Το απόγευμα της Κυριακής είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο δικέφαλος του Βορρά θα υποδεχθεί τους ερυθρόλευκους στην Τούμπα σε μια αναμέτρηση που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της «μάχης» για την κατάκτηση του τίτλου.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/4): Πού θα δείτε το σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα ματς της Euroleague
- ΠΑΣΟΚ: Λόγια του αέρα η ανάληψη ευθύνης από τον Μακάριο Λαζαρίδη – Οφείλει να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης
- Μυστήριο για σοβαρό τραυματισμό 17χρονης στην Κοζάνη – Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και ρήξη τυμπάνου
- Η πτώση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ήδη ξεκινήσει
- Η Χάποελ Τελ Αβίβ πάει για διπλή μεταγραφή με ΛεΝτέι και Χεζόνια…
- Β. Κικίλιας: Εγκρίθηκε το Master Plan του Λιμένα Πατρών – Νέα εποχή για ένα από τα βασικά λιμάνια της χώρας



