Άλμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν «φύλλο και φτερό» τον ΠΑΟΚ (32-24) και έκαναν καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – Στις 30/1 η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και με μια φανταστική εμφάνιση επικράτησαν εύκολα του Δικεφάλου με 32-24.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό της διοργάνωσης. Η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (30/1), με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη έχοντας αβαντάζ 8 γκολ.

Για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει στον επαναληπτικό με διαφορά τουλάχιστον 9 γκολ! Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού ή ισοπαλίας, αυτοί που προκρίνονται είναι οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Πρώτοι σκόρερ και πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό ήταν οι Τζηράς και Ρέινα, οι οποίοι πέτυχαν από 9 γκολ.

 Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Κωστακίδη. Η απάντηση των Ερυθρόλευκων, ωστόσο, ήταν άμεση. Οι γηπεδούχοι με τέσσερα γκολ από τους Ρέινα, Τζηρά (2) και Κανδύλα, έκαναν το 4-1.

Οι Ερυθρόλευκοι με όπλο τους πολύ καλή άμυνα βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, με τους Τζηρά και Ρέινα να κάνουν σμπαράλια την άμυνα του Δικεφάλου. Ο Ολυμπιακός λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου προηγήθηκε με 14-7, ενώ οι δύο ομάδες πήγαν ανάπαυλα με το σκορ στο 16-10. Η κυριαρχία των Πειραιωτών συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα να ανεβάζει τη διαφορά ακόμα στα 10 γκολ (30-20).

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 32-24, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός έδειξε αποφασιστικότητα και με μία επιβλητική εμφάνιση έκανε το πρώτο και όπως όλα δείχνουν καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Έφεση για τις «ποινές χάδι» και τις αθωώσεις ετοιμάζουν συγγενείς θυμάτων στο Μάτι - Ο κίνδυνος παραγραφής

Οι συγγενείς των θυμάτων που έχασαν τους δικούς τους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι περίμεναν σχεδόν 6 χρόνια για την στιγμή της δικαίωσης -που δεν ήρθε ποτέ.

Σύνταξη ΙΝ

Κοντά στην έξοδο ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό

Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα - Η ειλημμένη απόφαση Αλαφούζου και ο υπηρεσιακός έως το τέλος της χρονιάς

Σύνταξη ΙΝ

Ελένη Κρίτα: «Με έλεγαν 'Δρακουμέλ' λόγω του 'Παρά Πέντε'» - Ποιο ήταν το αρχικό καστ

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Κρίτα μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά «Παρά Πέντε» και αποκάλυψε ποιο ήταν το αρχικό καστ και άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

Σύνταξη ΙΝ

Όταν αυτοκτόνησε ο Χίτλερ

Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του καταφυγίου του Χίτλερ μιλά για την αυτοκτονία του Φύρερ

Γιάννης Θ. Διαμαντής
Γιάννης Θ. Διαμαντής
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007