Αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός πέταξε για την αγαπημένη του Πόλη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (24/1, 19:30) εκτός έδρας την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε για την 20η αγωνιστική της Euroleague.
Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ μετά την άνετη νίκη στο ΣΕΦ επί της Χίμκι αναχώρησε σήμερα για την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα.
Οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν χωρίς άγχος στην Πόλη, σε ένα ματς που δεν «καίγονται» για τη νίκη και θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι στην πανίσχυρη τούρκικη ομάδα που μετράει μόλις δύο ήττες.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε από το Ελευθέριος Βενιζέλος σήμερα το πρωί χωρίς να να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και με τον Μπλατ να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους πλην του Δημήτρη Αγραβάνη.
- Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες στη Μέση Ανατολή – Χιλιάδες αναζητούν τρόπο να επιστρέψουν
- Προσγειώθηκαν στην Κύπρο τα τέσσερα ελληνικά F-16
- Τρυπανοσωμίαση: Νέα θεραπεία ανοίγει το δρόμο για εξάλειψη της ασθένειας της μύγας τσε-τσε
- Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: «Ανατρίχιαζα κάθε φορά με τον ύμνο – Το ΝΒΑ άλλαξε, έγινε περισσότερο μπίζνες» (vid)
- Θρίλερ με νεκρή γυναίκα μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου στον Βόλο
- ΚΚΕ: Η κυβέρνηση κλιμακώνει τη συμμετοχή της Ελλάδας στο μακελειό του πολέμου



