Εξετάσεις ο Γκάρετ, με ένεση αγωνίστηκε ο Γκος
Σε εξετάσεις αναμένεται να υποβληθεί ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ μετά από χτύπημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα του Πανιωνίου με 69-73 στη Νέα Σμύρνη και έφτασε τις 6 νίκες στη Basket League.
Στα άσχημα νέα για το Δικέφαλο του βορρά, ο Ντάριους Γκάρετ δέχτηκε ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους κυανέρυθρους και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να υπάρξει μία καλύτερη εικόνα για την κατάστασή του.
Την ίδια στιγμή ο Φιλ Γκος, που έπαιξε κομβικό ρόλο στην επικράτηση των ασπρόμαυρων επί του Πανιώνιου, αγωνίστηκε με ένεση. Ο Αμερικανός έχασε τις τέσσερις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και η συμμετοχή του ήταν εξαιρετικά αμφίβολη. Τελικά, με τα προγράμματα αποθεραπεία που ακολούθησε καθ’ όλη την εβδομάδα και την ένεση που του χορηγήθηκε αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη του Δικέφαλου.
- Φήμες για παράλληλη σχέση του Εμπαπέ με ηθοποιό και influencer
- Ο σκύλος σας δείχνει ότι δεν κουράζεται ποτέ – Δεν μπορείτε να φανταστείτε που οφείλεται
- Κρήτη: Ξεκινά η δίκη για τον φρικτό θάνατο του 3χρονου Άγγελου – Έφτασαν στα δικαστήρια η μητέρα και ο πατριός
- Νησί Χαργκ: Γιατί μία επίθεση Τραμπ θα μπορούσε να χειροτερεύσει την πετρελαϊκή κρίση
- Έπος: Ο Γιούρτσεβεν έβαλε… αυτοκαλάθι στο ματς των Γουόριορς (vid)
- Πασχάλης: «Περιμένουμε μεγάλες ανατροπές με την εξωσυζυγική συνεύρεση που είχα και το παιδί»


