Οταν ο Πατούλης συναντά τον Ρέμο
Αυτή την περίοδο, ο κ. Πατούλης φροντίζει για το ποιοι θα απαρτίζουν το περιφερειακό συμβούλιο
Αν και ο Γιώργος Πατούλης δεν έχει ακόμη αρχίσει την προεκλογική του εκστρατεία, κάποιες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τον δείχνουν να προηγείται της Ρένας Δούρου.
Η διαφορά είναι μεγάλη και ο ίδιος (και η ΝΔ) ελπίζει ότι μόλις αρχίσει τον προεκλογικό αγώνα θα τη… διπλασιάσει.
Αυτή την περίοδο, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο κ. Πατούλης φροντίζει για το ποιοι θα απαρτίζουν το περιφερειακό συμβούλιο. Και πρώτα απ’ όλα στράφηκε προς τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο Χάρης Ρώμας είναι ο πρώτος που δέχθηκε να εκτεθεί μαζί του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μάλιστα, είχε συνάντηση με τον «καλό του φίλο», όπως τον αποκαλεί, Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το παραλιακό μέτωπο της Αττικής.
Η Μαρίνα Πατούλη στην UNESCO
Ακολουθεί, όπως μαθαίνω, στα ψηφοδέλτια Πατούλη κι άλλος δημοφιλής τραγουδιστής, κάτι που ενόχλησε, όπως φάνηκε, τον Χριστόφορο Βερναρδάκη (που έχει την ευθύνη του αυτοδιοικητικών εκλογών από το Μέγαρο Μαξίμου) και πέταξε στο Facebook την κακία του, σημειώνοντας πως δεν θα μείνει χωρίς σκυλάδικο η παραλία. Ο κ. Πατούλης αμέσως του απάντησε λέγοντάς του να προσέχει τα λόγια του (είπε και κάτι άλλο, το οποίο όμως, λόγω του νόμου περί Tύπου, δεν γράφεται).
Οσο για τη Μαρίνα Πατούλη, πρόεδρο της UNESCO Βορείων Προαστίων, ο κ. Πατούλης λέει πως δεν θα είναι υποψήφια ούτε στο Μαρούσι ούτε στην Πεύκη, αλλά θα ασχοληθεί μόνο με την UNESCO.
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τίμι Άλεν
- Κλειστός ο Δήμος Πυλαίας–Χορτιάτη την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου λόγω συμμετοχής στην απεργία των δήμων της χώρας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Αθήνα οι συλληφθέντες για το σκάνδαλο – Aνάμεσά τους γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής
- Τροχαίο στο Παγκράτι: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό που διέσχιζε τον δρόμο
- Πάσχος Μανδραβέλης: «Μετά όσα είπα για τον Φραπέ με απείλησαν ότι θα έχω την τύχη του Καραϊβάζ»
- Η Μπαρτσελόνα παίρνει μέτρα ενόψει Ολυμπιακού για να μη γίνει… ΣΕΦ το γήπεδό της!


