Έτσι έζησε το πρώτο του ντέρμπι ως πράσινος ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Έτσι έζησε το πρώτο του ντέρμπι ως πράσινος ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Εντονα έζησε το πρώτο ντέρμπι αιωνίων ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ελληνας φόργουορντ, μετά από πέντε χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Το πρώτο του ντέρμπι ως παίκτης του Παναθηνακού, βίωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου απόψε στο ΟΑΚΑ. Το τελικό 93-80 βρήκε μεγάλους νικητές τους πράσινους και τον διεθνή φόργουορντ να πανηγυρίζει έντονα την σημαντική αυτή νίκη.

Γενικότερα ο Παπαπέτρου ήταν ένας από τους πιο παθιασμένος παίκτες του τριφυλλιού, ζώντας έντονα την κάθε στιγμή στο ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Να αναφέρουμε ότι ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής παρέμεινε για 19:16 λεπτά στα οποία είχε 7 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κερδισμένα φάουλ.

Θυμίζουμε οτι η μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι από τους ερυθρόλευκους στο τριφύλλι, είχε προκαλέσει αίσθηση στο ελληνικό μπάσκετ με τους οπαδούς και των δύο ομάδων να τη σχολιάζουν έντονα για πολύ καιρό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς

O Λούκα Μόντριτς στάθηκε άτυχος στο κυριακάτικο (26/4) ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους, καθώς τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σύνταξη

Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό βάζει η απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να «θάψει» την υπόθεση του σκανδάλου των υποκλοπών στο αρχείο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης προανήγγειλε αίτημα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και απάντησε στα ερωτήματα του in για τις επόμενες κινήσεις και τα θεσμικά «όπλα» που θα χρησιμοποιήσει.

Σύνταξη

Κόντρα σε στερεότυπα και γενοκτονία - Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία

Για τα νεαρά κορίτσια και τις γυναίκες του «Gaza Boxing Women», το άθλημά τους συμβολίζει τόσο την αντίσταση τους ενάντια στη γενοκτονία όσο και την αποφασιστικότητα να ζουν με τους δικούς τους όρους.

Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη

Αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)

Χιλιάδες οπαδοί του ΟΦΗ γέμισαν τους δρόμους του Ηρακλείου τη Δευτέρα (27/4) για να αποθεώσουν τον Χρήστο Κόντη και τους παίκτες στην παρέλαση με ανοιχτό πούλμαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Σύνταξη

Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους

Συνελήφθησαν 3 παρκαδόροι και προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Βούλας για αυθαίρετη κατάληψη δημόσιου χώρου

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version