ΑΕΚ: Group therapy στα Σπάτα
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κλείστηκαν στα αποδυτήρια και προσπάθησαν να βρουν τα αίτια της προβληματικής εμφάνισης κόντρα στον Παναθηναϊκό
Στην εσωστρέφεια έχει βυθιστεί η ΑΕΚ, μετά την προβληματική της εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Μετά τη χθεσινή (5/11) ανάλυση των λαθών μέσω video από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Χριστόφορο Κόλα οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης αποφάσισαν να μιλήσουν και μεταξύ τους στα αποδυτήρια.
Τα μέλη του τεχνικού τιμ αποχώρησαν και οι παίκτες έμειναν μόνοι τους, προκειμένου να μιλήσουν για όλα… Για όσα δεν έκαναν καλά και γι’ αυτά που πρέπει να πράξουν από εδώ και πέρα. Υποσχέθηκαν μάλιστα στους εαυτούς τους ότι θα βγάλουν το… κάρο από τη λάσπη τώρα στη δύσκολη περίοδο.
Οι «κιτρινόμαυροι» κατανοούν ότι το κλίμα δεν είναι καλό μετά το Σάββατο και ο κόσμος που τους στήριξε, έχει απαιτήσεις. Και στα παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου (7/11, 22:00) και τον Ατρόμητο (11/11) έχουν δύο ευκαιρίες να δείξουν το… καλό τους πρόσωπο.
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση επέλεξε τον δρόμο της έντασης για να κρύψει τη δυσωδία του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Υποχώρησε ο S&P 500, οι επενδυτές πατούν φρένο με το βλέμμα στη Fed
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ εναντιώνεται στην απόφαση της ΕΕ να απαγορεύσει όρους όπως «χορτοφαγικό μπέργκερ»
- Καταγγελία Τριανταφυλλάκη από Κρήτη: «Μας πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες» – Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις


