Τέταρτη με νίκη στις καθυστερήσεις η Μίλαν
Νίκη στις καθυστερήσεις για τη Μίλαν, που κατόρθωσε αυτή τη φορά να εκμεταλλευτεί το «Σαν Σίρο», έστω και με την «ψυχή στο στόμα»
Νίκη στις καθυστερήσεις για τη Μίλαν, που κατόρθωσε αυτή τη φορά να εκμεταλλευτεί το «Σαν Σίρο», έστω και με την «ψυχή στο στόμα».
Οι «ροσονέρι» επικράτησαν 2-1 της Τζένοα, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας στην εφετινή Serie A. Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω πένθους, μετά την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα.
Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Σούσο, δέχθηκε όμως τα «φίλια πυρά» του Αλέσιο Ρομανιόλι στο 56΄, ο οποίος σκόραρε εις βάρος του Τζίτζι Ντοναρούμα.
Τελικά, όμως, ήταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής που από «τραγικός» έγινε «ήρωας», διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις και φέρνοντας την ομάδα του στην τέταρτη θέση.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
Κιέβο-Γιουβέντους 2-3
Λάτσιο-Νάπολι 1-2
Τορίνο-Ρόμα 0-1
Μπολόνια-ΣΠΑΛ 0-1
Έμπολι-Κάλιαρι 2-0
Πάρμα-Ουντινέζε 2-2
Σασουόλο-Ίντερ 1-0
Αταλάντα-Φροζινόνε 4-0
Μίλαν-Τζένοα 2-1
Σαμπντόρια-Φιορεντίνα 1-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)
Γιουβέντους 28
Ίντερ 22
Νάπολι 22
Λάτσιο 18
Μίλαν 18
Φιορεντίνα 15
Σαμπντόρια 15
Ρόμα 15
Σασουόλο 15
Τορίνο 14
Τζένοα 14
Πάρμα 13
Κάλιαρι 13
ΣΠΑΛ 12
Αταλάντα 12
Μπολόνια 9
Ουντινέζε 9
Έμπολι 6
Φροζινόνε 5
Κιέβο -1
* Από την Κιέβο έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.
- Μπορεί η Γερμανία να επανακάμψει με την άνοδο των αμυντικών δαπανών;
- Μαρούσι – Καρδίτσα 78-77: Τεράστια ανάσα για τους Αμαρουσιώτες με μεγάλο τρίποντο του Κινγκ! (vid)
- Η μεγάλη «μάχη» του καλοκαιριού θα είναι για τον Λουκεμπά
- Μαρκήσιος, κατάσκοπος, αμφιλεγόμενος, βασιλιάς των prints: Η άγνωστη οδύσσεια του Εμίλιο Πούτσι στο φως
- Η φον ντερ Λάιεν δηλώνει έτοιμη για την υλοποίηση της ρήτρας άμυνας της ΕΕ
- Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Κηφισιά 3-0: Τέταρτη σερί των «ερυθρόλευκων»


