
Ξεκαθαρίζει για Βέλεθ ενόψει ΠΑΟΚ
Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η αυριανή μέρα για τη συμμετοχή του Ισπανού αμυντικού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Πάκο Ερέρα και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.
Το μεγάλο ερωτηματικό σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας του Άρη, είναι το αν θα προλάβει να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Φραν Βέλεθ.
Η αυριανή μέρα θα πρέπει να θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς πολλά θα κριθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται, ενώ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή.
Αν καταφέρει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενώ στην αντίθετη περίπτωση πιθανότατα τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Σόουζα.
- Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Ολιστικό σχέδιο για το Δημογραφικό, με τους Δήμους στην «πρώτη γραμμή».
- Πάσχα: Πώς θα γίνει η μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα
- Μυελοδυσπλαστικά Σύνδρομα: Παθοφυσιολογία, διάγνωση και θεραπευτικές προσεγγίσεις
- Ζάρα Λάρσον: Ένα αστείο για την άμβλωση της κόστισε 3 εκατομμύρια δολάρια – «Ok, losers»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/4): Δράση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και Champions League
- Βασίλης Μάγγος: Αρχίζει η δίκη των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια – «Να μη φιμωθεί η φωνή μας»


