Βόλτα, selfies και συζητήσεις Μητσοτάκη με τον κόσμο
Περιοδεία στους Νομούς Άρτας και Πρέβεζας πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης
Περιοδεία στους Νομούς Άρτας και Πρέβεζας πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το πρωί βρέθηκε στην πόλη της Άρτας όπου συνομίλησε με πολίτες, ενώ επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Παναγίας της Παρηγορήτριας, καθώς και το Δημαρχείο της πόλης.
Ακολούθως, θα μεταβεί σε εταιρία επεξεργασίας και συσκευασίας αγροτικών προϊόντων.
Στις 14:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε τοπικά ΜΜΕ σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
Το απόγευμα, θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης και κατόπιν θα μεταβεί στη Μαρίνα «Κλεοπάτρα».
Στις 20:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε κομματικά στελέχη στο Κτήμα Τσουμάνη (20ο χλμ Πρεβέζης-Ιωαννίνων).
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη



