Χίτλερ εναντίον Λένιν για τη δημαρχία σε πόλη του Περού
Στη Γιουνγκάρ, ο Χίτλερ Αλμπα Σάντσεζ είναι ο πολιτικός αντίπαλος του Λένιν Βλαντιμίρ Ροντρίγκες Βαλβέρδε.
Σε μικρή αγροτική πόλη των κεντρικών Ανδεων στο Περού, ο Χίτλερ ελπίζει να επιστρέψει στην εξουσία, παρά την απειλή του αντιπάλου του, Λένιν.
Τα σλόγκαν της εκστρατείας «ο Χίτλερ επιστρέφει» και «Χίτλερ με τον λαό» εμφανίζονται στην ορεινή πόλη Γιουνγκάρ, όπου ο τοπικός πολιτικός Χίτλερ Αλμπα Σάντσεζ επιδιώκει νέα θητεία ως δήμαρχος.

«Είμαι ο καλός Χίτλερ», λέει ο Αλμπα στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο RPP.
Τονίζοντας ότι απορρίπτει κάθε τι που αντιπροσώπευε ο ναζιστής δικτάτορας Αδόλφος Χίτλερ, ο Αλμπα δηλώνει ότι θέλει να ηγηθεί δίκαιης και διαφανούς κυβέρνησης στο Γιουνγκάρ, μικρή αγροτική πόλη στις κεντρικές Ανδεις του Περού.
Ξένα και μικρά ονόματα για τα παιδιά τους
Αλλά η φετινή εκστρατεία του δέχθηκε επίθεση από τον Λένιν Βλαντιμίρ Ροντρίγκες Βαλβέρδε, κάτοικο της γειτονικής περιοχής που προσπάθησε να εμποδίσει την εγγραφή του Αλμπα ως υποψηφίου.
Οι εκλογικές αρχές απέρριψαν την περασμένη εβδομάδα το αίτημα του Λένιν, επιτρέποντας στον Χίτλερ να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Οκτωβρίου.
Στο Περού και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, οι γονείς συχνά επιλέγουν ξένα και μικρά ονόματα για τα παιδιά τους που ακούγονται εξωτικά, παρά τους αρνητικούς συνειρμούς που προκαλούν στο εξωτερικό.
Πέρσι, το όνομα Οσάμα Βινλάντεν εμφανίστηκε στη σύνθεση της εθνικής νέων ποδοσφαίρου του Περού.
Ο Αλμπα δήλωσε ότι ο πατέρας του δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ όταν τον βάπτισε. Αφού διάβασε Ιστορία, ο Αλμπα, όπως είπε, σκέφτηκε να αλλάξει το όνομά του, αλλά στο τέλος το αποδέχτηκε.
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη
- O Τζόλης νίκησε τον Καρέτσα (5-3) και έγινε 4ος σε ασίστ στην Ευρώπη το 2025!
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός
- Με 4 τρόπους ο Λανουά μεταφέρει την πίεση στους διαιτητές
- Μαλαισία: Δεκαπέντε χρόνια κάθειρξης για τον πρώην πρωθυπουργό Νατζίμπ Ραζάκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)






















![Γιγαντιαίος χιονάνθρωπος καλωσορίζει τους επισκέπτες στο Harbin Ice Snow World στην Κίνα – Δείτε πως φτιάχτηκε [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/snowman2-315x220.jpg)

![Η βροχή βάφτηκε κόκκινη στο Ορμούζ του Ιράν – Εντυπωσιακές εικόνες [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blood-rain2-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442