Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.
Διαδηλωτές που αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών προσπάθησαν να προσεγγίσουν στο μπλόκο της αστυνομίας -κάποιοι έριξαν πέτρες κατά αστυνομικών- που έχει στηθεί στο δημαρχιακό μέγαρο, με αποτέλεσμα να απωθηθούν από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν χρήση δακρυγόνων και βομβίδων κρότου – λάμψης.
Όντας εξαγριωμένοι, οι συγκεντρωμένοι φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας