Ξεκινάει το απόγευμα του Σαββάτου (1/9) το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Παναθηναϊκός και Λαμίας ανοίγουν την αυλαία της αγωνιστικής δράσης στο ΟΑΚΑ στις 19:15, ενώ στις 21:30 η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα και ο Ατρόμητος αναμετράται με την Ξάνθη στο Περιστέρι.
Οι «πράσινοι» μετά την καλή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη που οδήγησε στην επικράτηση με 1-0 φιλοδοξούν να πάρουν ακόμη μια νίκη και να μηδενίσουν την περσινή αφαίρεση των 6 βαθμών (πλέον έχουν -3).
Δεύτερη συνεχόμενη δύσκολη αναμέτρηση έχει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες μετά την ήττα της πρεμιέρας απέναντι στον ΠΑΟΚ έχουν ακόμα μια μεγάλη δοκιμασία απέναντι στην ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος» που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League θέλει να κάνει το 2/2 μετά την εύκολη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0.
Μετά το επιθετικό κρεσέντο του Ευθύμη Κουλούρη στην πρεμιέρα (2 γκολ) ο Ατρόμητος θα βασιστεί στον Έλληνα επιθετικό για ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στη μαχητική Ξάνθη το οποίο θα μπορούσε να φέρει τους Περιστεριώτες ακόμα και στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.