
Δεν ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό Τραορέ και Ντιαμπατέ
Οι δύο παίκτες είχαν προταθεί πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά δεν προχωρούν οι περιπτώσεις τους.
Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ φορ και μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να έχει κλείσει ο παίκτης που θα έρθει και θα πάρει τη… φανέλα με το νούμερο εννιά. Καθημερινά στον Τύπο υπάρχουν πολλά ονόματα, τα οποία έχουν προταθεί και δύο απ’ αυτά είναι των Σεΐχ Ντιαμπατέ και Λασινά Τραορέ, που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Ωστόσο και οι δύο περιπτώσεις ναι μεν έχουν προταθεί στους πράσινους, αλλά δεν απασχολούν. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στον Παναθηναϊκό, οι δύο ποδοσφαιριστές προτάθηκαν πριν από πολλές εβδομάδες, αλλά δεν βρίσκονται στις περιπτώσεις που προχωρούν.
Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει αλλού το βλέμμα του για την απόκτηση του επιθετικού, με τον Νίκο Νταμπίζα να δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση και σε συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη επιλογή. Τον παίκτη, δηλαδή, που θα έρθει και θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.
- Η μόνη συμβουλή του Γκόρντον Ράμσεϊ στα 6 παιδιά του δεν έχει σχέση με το φαγητό
- Με βροχές και καταιγίδες ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
- Γάζα: Οργή – Εξάχρονο κορίτσι και γυναίκα σκοτώθηκαν σε ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα
- Ο Ποντόλσκι αποχαιρετά το ποδόσφαιρο και αγοράζει την ομάδα της καρδιάς του
- Πάτρα: Τον «αθώωσε» η 17χρονη αλλά το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο χρόνων με αναστολή – Αποχώρησαν αγκαλιασμένοι
- Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Μητσοτάκη – Στην ατζέντα το Ταμείο Ανάκαμψης


