ΑΕΚ για μεγάλα πράγματα
O μεγάλος στόχος δεν μπορεί πλέον να χαθεί και μετά από 12 χρόνια, η Ένωση θα βρεθεί και πάλι στα… αστέρια
Το παιχνίδι της Βουδαπέστης θα μπει από την Τρίτη στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ. Η Ένωση δεν γίνεται να χάσει την πρόκριση μετά το 2-1 επί της Βίντι και σε πέντε μέρες από τώρα, θα τελειώσει τη δουλειά, σφραγίζοντας την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League. O μεγάλος στόχος δεν μπορεί πλέον να χαθεί και μετά από 12 χρόνια, η Ένωση θα βρεθεί και πάλι στα… αστέρια.
Όπως φάνηκε από το χθεσινό ματς, η Βίντι δεν είναι σε θέση να αφήσει εκτός θεσμού την ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι παρότι έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους για να φτάσουν στο επίπεδο που πρέπει, υπερέχουν κατά πολύ σε ποιότητα των Ούγγρων.
Η παρουσία του Μάνταλου έδωσε στην ΑΕΚ τη δυνατότητα να δείξει πιο δημιουργική και περισσότερη κινητική, ενώ αναμφίβολα είναι μεγάλη υπόθεση το γεγονός πως ο Βίκτωρας Κλωναρίδης βρήκε ξανά δίχτυα. Ένας παίκτης που ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ήδη αναγεννήσει και μετατρέψει σε πολύτιμο εργαλείο.
Το πιο σημαντικό για την Ένωση είναι πως αυτή η πρόκριση που… έρχεται, θα επιτευχθεί με την ομάδα να στηρίζεται κατά βάση στον περυσινό κορμό. Από τις προσθήκες που έγιναν μονάχα οι Οικονόμου και Άλεφ έχουν καταγράψει γεμάτες συμμετοχές και αυτό είναι τεράστια υπόθεση.
Με την προσθήκη των υπολοίπων αλλά και εκείνων που αναμένεται να έρθουν άμεσα, η ΑΕΚ μπορεί να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό για μεγάλα πράγματα. Ένα σύνολο ικανό να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στην Ελλάδα και παράλληλα να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Που άνοιξε ξανά την αγκαλιά της για την ΑΕΚ.
- Τι αναφέρει το πόρισμα της Πυροσβεστικής για τη Βιολάντα – Η διαρροή αερίου και τα κενά στα συστήματα ασφαλείας
- Κόντρα Λαζαρίδη-Μάντζου για τον ΟΠΕΚΑ: «Τι γνωρίζατε και δεν μας λέγατε;»- «Κάνετε σόου, την ευθύνη των ελέγχων την έχει η κυβέρνηση»
- Ηλεία: Μετρά τις πληγές του, το Μαζαράκι – Σπίτια απειλούνται από τις κατολισθήσεις
- Ο Μίλιτσιτς που δεν εμπνέει και ο Άρης που έχει την «τσέπη» να αλλάξει την κατάσταση τη νέα χρονιά
- Τομ Νούναν: «Έφυγε» από τη ζωή ο κακός του RoboCop
- Κιβωτός του Κόσμου: Την Πέμπτη η απόφαση για τον πατέρα Αντώνιο








