Παπασταθόπουλος και Μαυροπάνος παρέα στο δρόμο για Σιγκαπούρη
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανήρτησε φωτογραφία παρέα με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, από την πτήση της Άρσεναλ προς Σιγκαπούρη
Το μεσημέρι της Κυριακής (22/07) η Άρσεναλ αναχώρησε για τη Σιγκαπούρη, όπου θα συμμετάσχει στο International Champions Cup. Εκεί, στις 26 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης και στις 28 την Παρί Σεν-Ζερμέν.
Φυσικά, στην 25μελή αποστολή δίνουν το παρόν και οι δύο Έλληνες κεντρικοί αμυντικοί, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, αφού ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δείχνει να τους υπολογίζει και με το παραπάνω εν όψει της νέας σεζόν.
Στη διάρκεια της πτήσης των Λονδρέζων, ο 30χρονος πρώην στόπερ της Ντόρτμουντ έβγαλε selfie με τον πρώην αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα, την οποία πόσταρε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με την ατάκα «Σιγκαπούρη ερχόμαστε».
- Φυλακές Δομοκού: Στον ανακριτή ο 38χρονος Βούλγαρος που σκότωσε τον ισοβίτη
- Αφγανιστάν: Νέος νόμος των Ταλιμπάν κρίνει νόμιμο να ξυλοκοπείς τη σύζυγό σου «όσο δεν της σπας τα κόκκαλα»
- Ντόρσεϊ: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»
- «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη ξανά στους κινηματογράφους
- Ο Δήμος Νισύρου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών gov.gr την Κυριακή λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης



