
Σε εξέλιξη το ραντεβού Παπανικολάου-Αγγελόπουλων
Διεξάγεται αυτή τη στιγμή η δεύτερη επαφή των δύο πλευρών για ανανέωση
Μετά την ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη και την ανακοίνωση του Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος, σειρά στα θέματα των «ερυθρολεύκων» παίρνει η υπόθεση του Κώστα Παπανικολάου.
Αν και οι προσπάθειες για ανανέωση της Τρίτης (3/7) αποδείχθηκαν άκαρπες λόγω διαφοράς στο οικονομικό σκέλος, οι δύο πλευρές υποσχέθηκαν να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Έτσι ο 28χρονος φόργουορντ βρέθηκε στα γραφεία της Arcadia λίγο πριν τις δώδεκα και μισή συνοδευόμενος από τον ατζέντη του, Γιώργο Σφαιρόπουλο και αυτή την ώρα συζητά με τα αδερφούς Αγγελόπουλους για την ανανέωση του συμβολαίου του.
- Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 79-61: Ο Θρύλος στον τελικό!
- Ο Κέβιν Γουόρς ορκίστηκε νέος πρόεδρος της Fed και υπόσχεται «μεταρρυθμίσεις»
- Ολυμπιακός: – Φενέρμπαχτσε: Σούπερ Βεζένκοφ με 14 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο! (vid)
- Λιακούλη: Ορμπανοποιούν τη χώρα – Τίθεται ζήτημα ενεργοποίησης του Κανονισμού για την Αιρεσιμότητα του Κράτους Δικαίου
- Πώς σχετίζονται τα δωρεάν σχολικά γεύματα με τη συμπεριφορά των παιδιών – Ποιες ευρωπαϊκές χώρες τα παρέχουν
- Κοινωνικός τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες περιόδου 2026-2027