Ντομάτες στον φούρνο με παρμεζάνα και σκόρδο
Γευστικό ορεκτικό για το καλοκαιρινό σας τραπέζι!
Υλικά
4 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε 4 κομμάτια
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
Αλάτι και πιπέρι
60 γρ. παρμεζάνα
Μυρωδικά της αρεσκείας σας (ρίγανη, βασιλικό, θυμάρι)
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε τις ντομάτες πάνω σε μια λαδόκολλα. Σε ένα μικρό μπολ συνδυάστε το ελαιόλαδο με το σκόρδο και αλείψτε το μίγμα πάνω από τις ντομάτες. Έπειτα, προσθέστε στις ντομάτες το αλατοπίπερο, την παρμεζάνα και τα μυρωδικά.
Ψήστε στον φούρνο για 15-18 λεπτά μέχρι το τυρί και οι ντομάτες να πάρουν χρώμα.
- Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές με Λαμία ο Μεντιλίμπαρ
- Χανιά: Επιχείρηση απεγκλωβισμού Γερμανίδας τουρίστριας στον Μπάλο
- Πρόγνωση: Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα
- Υεμένη: Η στιγμή που οι Χούθι κατέρριψαν το μη επανδρωμένο αεροσκάφος των ΗΠΑ
- Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι
- Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε Συλλήψεις