Ντομάτες στον φούρνο με παρμεζάνα και σκόρδο
Γευστικό ορεκτικό για το καλοκαιρινό σας τραπέζι!
Spotlight
-
Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι
-
«Course des Garçons de Café»: Μια παριζιάνικη παράδοση που χρονολογείται από το 1914
-
Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο
-
Ειδικός γκρεμίζει το δόγμα του ευρωπαϊκού στρατού – «Ξεχάστε το και ενισχύστε τους εθνικούς»
Υλικά
4 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε 4 κομμάτια
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
Αλάτι και πιπέρι
60 γρ. παρμεζάνα
Μυρωδικά της αρεσκείας σας (ρίγανη, βασιλικό, θυμάρι)
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε τις ντομάτες πάνω σε μια λαδόκολλα. Σε ένα μικρό μπολ συνδυάστε το ελαιόλαδο με το σκόρδο και αλείψτε το μίγμα πάνω από τις ντομάτες. Έπειτα, προσθέστε στις ντομάτες το αλατοπίπερο, την παρμεζάνα και τα μυρωδικά.
Ψήστε στον φούρνο για 15-18 λεπτά μέχρι το τυρί και οι ντομάτες να πάρουν χρώμα.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις