Στις φήμες που ήθελαν τον K. Raikkonen να επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και ειδικότερα να συμμετέχει σε αυτό με τα χρώματα της Toyota θέλησε να απαντήσει ο Τ. Makkinen.

Ο επικεφαλής της ιαπωνικής ομάδας ξεκαθάρισε πως αν ο K. Raikkonen θελήσει να βρεθεί στο αριστερό κάθισμα του Yaris WRC τότε θα έχει την ευκαιρία να το κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 πρόκειται να διεκδικήσει ενεργό ρόλο την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Κ. Lindstrom, πρώην συνοδηγός του K. Raikkonen και νυν αγωνιστικός διευθυντής της Toyota Gazoo Racing, δηλώνοντας πως αν ο K. Raikkonen θελήσει να συμμετάσχει σε έναν αγώνα τότε αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει, καθώς o πιλότος της Ferrari διαθέτει πολύ καλές σχέσεις με τον T. Makkinen, ο οποίος ηγείται της προσπάθειας της Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Άποψη για το ενδεχόμενο επιστροφής του K. Raikkonen στο WRC εξέφρασε και S. Ogier, επισημαίνοντας πως η παρουσία του Φινλανδού στο πρωτάθλημα μόνο θετική μπορεί να είναι και πως όλα εξαρτώνται από τη διάθεση του ίδιου να αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο.