Σπιτικό τσάι ροδάκινο
Δροσιστική, εύκολη και φυσική επιλογή!
Spotlight
-
Έζησα στην Αθήνα της δεκαετίας του 1980 για έναν χρόνο - αυτό μου έμαθε ότι μπορείς να ανήκεις οπουδήποτε
-
Ένταλμα σύλληψης για τον σκακιστή Γκάρι Κασπάροφ - Γιατί «τρολάρει» την Μόσχα;
-
Τα 8 πράγματα που πρέπει να κόψετε για να μην γεράσετε γρήγορα
-
Η σπαρακτική ανάρτηση Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του: «Μπανταούλη μου...»
Υλικά
Σιρόπι ροδάκινο:
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό
2-3 φρέσκα ροδάκινα σε φέτες
Τσάι:
3 φακελάκια τσάι
6 φλιτζάνια νερό
Εκτέλεση
Φέρτε τα συστατικά για το σιρόπι σε βρασμό. Στη συνέχεια μειώστε τη θερμότητα στο μέσο.
Λιώστε τα ροδάκινα καθώς ανακατεύετε για να διαλύσετε τη ζάχαρη.
Βγάλτε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήστε το σιρόπι για 30 λεπτά.
Βράστε νερό και αφήστε μέσα το τσάι για 5 λεπτά.
Αφαιρέστε τις σακούλες τσαγιού και βάλτε το νερό στο ψυγείο.
Σουρώστε το σιρόπι μέσω ενός λεπτού φίλτρου για να αφαιρέσετε κομμάτια φρούτων.
Προσθέστε το σιρόπι στο τσάι και σερβίρετε με πολύ πάγο.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις