Αρνήθηκε το βραβείο του πολυτιμότερου ο τερματοφύλακας της Αιγύπτου
Σε μια κίνηση που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα προχώρησε ο τερματοφύλακας της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Ελ-Σενάουϊ
Αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο του MVP της αναμέτρησης της Αιγύπτου με την Ουρουγουάη ο πορτιέρο των «φαραώ», Μοχάμεντ Ελ-Σενάουϊ, επικαλούμενος θρησκευτικούς λόγους.
Αν και η ομάδα του ηττήθηκε τελικά από την Ουρουγουάη με 0-1, ο Αιγύπτιος ήταν εξαιρετικός σώζοντας την ομάδα του πολλές φορές.
Το συγκεκριμένο τρόπαιο ανήκει δικαιωματικά στον Αμερικανικό κολοσσό «Budweiser», το οποίο συνοδεύεται από ένα μπουκάλι μπύρας. Λόγω της πίστης του ο Ελ- Σενάουϊ αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο του, καθώς το Ισλάμ απαγορεύει την κατανάλωση αλκοόλ.
Αυτή η κίνηση του εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους συμπατριώτες του-πέραν της εκπληκτικής του εμφάνισης και μνημονεύθηκε από τα Μέσα της Αιγύπτου.
Μάλιστα η FIFA θα επεξεργαστεί ψηφιακά το όνομα της εταιρίας στο τρόπαιο από το οπτικοακουστικό υλικό της βράβευσης του την περασμένη Παρασκευή (15/6), όπως γίνεται με τις Ισλαμικές χώρες.
- Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με τον 20χρονο που δολοφονήθηκε
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα
- Βρετανία: Εξετάζει την αποστολή χιλιάδων drones αναχαίτισης στη Μέση Ανατολή
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ
- Κεσσές: Ο Θάνος Πλεύρης δεν λέει ότι με τη στάση του στις υποκλοπές «ευνόησε» τον κουμπάρο του Γιάννη Λαβράνο
- Μπαρτζώκας: «Ερχόμαστε κάθε χρόνο στη Νέα Σμύρνη και μας βρίζουν – Κάποιοι δεν σέβονται τίποτα…»
