Γκιουλέκας: Επαίσχυντη και κατάπτυστη η συμφωνία με ΠΓΔΜ
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι οι Σκοπιανοί με τη βούλα της Ελλάδας ονομάζονται πλέον «Μακεδόνες»
Για «επαίσχυντη και κατάπτυστη» συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ για την ονομασία της γειτονικής χώρας έκανε λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας.
Μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Εξωτερική Πολιτική – Εθνικά Θέματα: Οι τελευταίες εξελίξεις» ο κ. Γκιουλέκας υπογράμμισε πως η συμφωνία που υπογράφηκε στις Πρέσπες «ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την ευρύτερη περιοχή».
«Από χθες οι Σκοπιανοί με τη βούλα της Ελλάδας ονομάζονται Μακεδόνες» και «από χθες για τη διεθνή κοινότητα μιλούν τη μακεδονική γλώσσα» επισήμανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει τη συμφωνία όταν αυτή φτάσει στο Κοινοβούλιο.
«Θα μας βρει απέναντι, στη Βουλή, στις πλατείες, στα συλλαλητήρια, μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού» υποστήριξε, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός υπέγραψε τη συμφωνία χωρίς λαϊκή και κοινοβουλευτική νομιμοποίηση.
- Πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε πραγματικά – Αρκούν 8 ώρες;
- Αντίστροφη μέτρηση για το δώρο Χριστουγέννων – Πότε θα πληρωθεί
- Κίνδυνος απάτης με email από το υπουργείο Ανάπτυξης
- Ανισότητα: Ζούμε στην εποχή που μόλις το 0,001% κατέχει τριπλάσιο πλούτο από το φτωχότερο μισό της ανθρωπότητας
- Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το αβέβαιο μέλλον του στους Μπακς…
- Υπάρχει ζωή χωρίς social media; Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα παιδιά της Αυστραλίας


