Φεύγει η Μανταλένα από εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ
Απομάκρυνση δια της αναβαθμίσεως για την κ. Παπαδοπούλου που αναλαμβάνει τον συντονισμό για τις εκλογές
Μεγάλη ανακατοσούρα και γκρίνια επικράτησε από το πρωί στους ΑΝΕΛ για την υπόθεση του «Μακεδονικού». Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων γκρίνιαζαν διότι ο Πάνος Καμμένος δεν ενημέρωσε πολλούς για την πρωτοβουλία του να κάνει συνέντευξη τύπου και βεβαίως για το τι θα πει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μένουν σταθεροί στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος ότι δεν θα δεχθούν καμιά ονομασία με τον όρο Μακεδονία.
Ο κ. Καμμένος αμέσως μόλις ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στα οργανωτικά του κόμματος ενόψει των εκλογών και ανακοίνωσε την αντικατάσταση της εκπροσώπου τύπου του κόμματος, Μ. Παπαδοπούλου, με τον πολιτευτή των ΑΝΕΛ, Θ. Τοσουνίδη. Η δε κ. Παπαδοπούλου απομακρύνεται δια… της αναβαθμίσεως αφού θα αναλάβει τον συντονισμό όλων για τις εκλογές.
- «Λα Χέφα»: Η σύζυγος του δολοφονημένου βαρόνου ναρκωτικών Ελ Μέντσο και οι γυναίκες στο επίκεντρο των καρτέλ
- Καραλής: «Μου δίνει τεράστια δύναμη ο πατέρας μου και ο κόσμος, ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχω κάνει» (vid)
- +100 Υποτροφίες απο την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2026-2027
- Κύπρος: Κλειστά σχολεία στο Ακρωτήρι και οδηγίες για τα καταφύγια – Τι λένε οι Βρετανοί για το χτύπημα στη βάση
- Ρώμη, το νέο «μήλο της έριδος» του αμερικανικού μπάσκετ
- Γιατί κανείς δε μπορεί να σταματήσει να μιλάει για το δίδυμο Rosalía και Björk επί σκηνής των BRIT Awards 2026;


