Φεύγει η Μανταλένα από εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ
Απομάκρυνση δια της αναβαθμίσεως για την κ. Παπαδοπούλου που αναλαμβάνει τον συντονισμό για τις εκλογές
Μεγάλη ανακατοσούρα και γκρίνια επικράτησε από το πρωί στους ΑΝΕΛ για την υπόθεση του «Μακεδονικού». Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων γκρίνιαζαν διότι ο Πάνος Καμμένος δεν ενημέρωσε πολλούς για την πρωτοβουλία του να κάνει συνέντευξη τύπου και βεβαίως για το τι θα πει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μένουν σταθεροί στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος ότι δεν θα δεχθούν καμιά ονομασία με τον όρο Μακεδονία.
Ο κ. Καμμένος αμέσως μόλις ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στα οργανωτικά του κόμματος ενόψει των εκλογών και ανακοίνωσε την αντικατάσταση της εκπροσώπου τύπου του κόμματος, Μ. Παπαδοπούλου, με τον πολιτευτή των ΑΝΕΛ, Θ. Τοσουνίδη. Η δε κ. Παπαδοπούλου απομακρύνεται δια… της αναβαθμίσεως αφού θα αναλάβει τον συντονισμό όλων για τις εκλογές.
- Live ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν
- Κίνα: Τι είναι η «οικονομία των 30 λεπτών» και πώς λειτουργεί
- Σύλληψη για τη δολοφονία του τραγουδιστή στην Καρδίτσα
- Η ΑΕΚ προηγείται της Κηφισιάς στο ημίχρονο με 3-0 – Δείτε τα γκολ (vids)
- Το κλαμπ Twilo στη ΝΥ άνοιξε ξανά 25 χρόνια μετά – Τίποτα δεν ήταν ίδιο, μόνο η νοσταλγία
- Προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ στον Βόλο με Γερεμέγεφ (1-0, vid)
